Heb ik een coach nodig? Kan een coach mij verder helpen? Kan een coach ervoor zorgen dat ik mijn doel sneller behaal? JA JA JA! Een coach kan je helpen om sneller, efficiënter en effectiever de volgende stap in je leven te bereiken! Lees hier wanneer je een coach ‘nodig’ hebt.

Een life coach gaat met jou werken aan jouw persoonlijke doel. Samen maken jullie je doel concreet, bouwen jullie een plan en voeren dit plan stap voor stap uit. Vraag jij je af of je een coach nodig hebt of kan gebruiken? Lees hier een aantal goede redenen voor een coach:

Wanneer heb ik een coach nodig?

Je zit vast, hebt een ‘plateau’ bereikt of zoekt een volgende stap

Ben jij iemand die al veel bereikt heeft? Eigenlijk een prima carrière heeft? Een leuk gezin? Leuke vrienden maar voelt het alsof je ‘vastzit’ of stilstaat? Een coach kan je begeleiden om je volgende stap in je leven te definiëren en te bereiken.

Daar waar vrienden en familie je adviseren of zeggen “hoezo? Je hebt het zo goed..” weet een coach waarom jij dit ervaart. Je bent toe aan de volgende stap in je leven. Een coach begeleid je in het traject om je volgende stap vorm te geven zoals jij dat belangrijk vindt.

Je weet wat je wilt maar wordt tegengehouden door ‘belemmerende overtuigingen’

Je hebt al een visie voor jezelf. Je weet eigenlijk heel goed wat je wilt maar het lukt je maar niet om de volgende stap te zetten. Er is iets wat je tegenhoudt. Dit noemen we ‘belemmerende overtuigingen’. Je houdt jezelf tegen om de volgende stap te gaan zetten. Je hebt een coach nodig om de overtuigingen die jij zelf niet ziet boven water te krijgen en om te buigen naar stimulerende overtuigingen.

Je hebt een visie maar geen plan

Het kan ook zijn dat je goed weet wat je wilt maar met geen mogelijkheid weet hoe je daar kan komen. Een coach begeleid je in het traject om een plan te maken om jouw dromen te verwezenlijken!

Je weet wat je wilt en hoe je het moet doen maar hebt de tijd/prioriteit niet om eraan te werken

Heb jij eigenlijk het hele plan al klaarliggen? Weet je wat je moet doen en hoe je dit moet doen? Alleen neem je er de tijd niet voor? Een coach kan je helpen om je prioriteiten helder te krijgen zodat jij gaat doen wat je uiteindelijk het belangrijkste vindt.

Je wilt iets aan doen maar het is nog een uitdaging, ver buiten je comfort zone of je kan er begeleiding bij gebruiken

In al deze gevallen heb je een coach nodig. Een coach luistert naar wat jij het liefste wilt en begeleid je op dat traject. Daar waar jij terugkrabbelt zal je coach je herinneren aan waarom je het echt belangrijk vindt en je uitdagen om toch die stappen te zetten die je anders niet gezet zou hebben.

Dus heb jij een coach nodig?

Wil jij de volgende stap in je leven zetten? Een grote stap in je carrière of een ander doel behalen? Worstel jij nog met hoe die stap er precies uit moet zien of wil je begeleiding om die stap sneller, makkelijker en beter te kunnen zetten? Neem een coach! Plan je eerste gratis kennismakingsgesprek nu in, al na de kennismaking zal jij verschil gaan merken!