Wie is Dennis?

Dennis helpt jou je droomleven te bereiken op alle levensgebieden (gezondheid, carrière, relaties, financiën etc.). Hij helpt jou met het formuleren van hoe jouw droomleven eruit ziet, een strategie bepalen door te leren van de beste experts op ieder vlak en je er stap voor stap naar toe te begeleiden.

“Dennis heeft mij geholpen om te transformeren naar wie ik echt ben. Ik sta niet meer stil. Ik weet nu waar ik naartoe wil en zet iedere dag een stap voorwaarts in dat doel. Ik ben gezonder en gelukkiger dan ooit!

– Hawesome klant –

3 REDENEN WAAROM JIJ NU DEZE SITE MOET VERLATEN:

1. Jij wilt NIET werken aan jouw droom leven

Ik geloof dat voor iedereen een droom leven haalbaar is. Jij kan fit en gezond worden, jij kan de vrienden en relaties hebben waar jij gelukkig van wordt, jij kan de carrière van jouw dromen creëren en jij kan daar financieel de vruchten van plukken. Dit kan jij allemaal! Alleen dit gaat niet vanzelf en dit kost werk en moeite. Als jij niet bereid bent om te werken dan ben ik niet de juiste persoon voor jou en wens ik je veel succes verder! Bye Bye!

2. Jij wilt NIET in jezelf investeren

Jij bent nog steeds aan het lezen? Mooi! Dan ben je dus bereid om te werken. De volgende stap is dat we ook gaan werken aan jou zelf. Ik weet dat jij gezond, gelukkig en succesvol kan zijn. Ik weet ook dat dit niet vanuit andere gaat komen. Jij moet dit zelf doen. Ik ga jou niet vasthouden, meesleuren of meetrekken naar jou droom leven. Jij zal aan jezelf moeten werken, moeten leren, proberen en oefenen. Als jij hiertoe niet bereid bent dan scheiden hier onze wegen.

3. Jij bent NIET op zoek naar verbetering in jouw leven

Stap 2 ook overleefd? En bereid aan jezelf te werken? Heel mooi! Ben je dan ook nog iemand die het liefst alles beter wilt? Een betere gezondheid? Fitter zijn? Meer geld? Meer succes? Of betrap jij jezelf er regelmatig op dat je eigenlijk alles wel prima vindt zo? Als dat zo is, helemaal prima! Maar dan zijn wij niet dezelfde bloedgroep. Begrijp me niet verkeerd ik ben ontzettend gelukkig met wat ik heb en dat zou jij ook moeten zijn. De mensen waar ik mee werk vinden het alleen LEUK om een stap vooruit te zetten. Om continue te blijven ontwikkelen op ieder levensgebied. Dus ben jij dit niet…. daaaaag!

Wat kan ik WEL voor jou betekenen?

Cool, je bent er nog! Als jij er nu nog bent dan betekent dit dat jij:

  1. Hard wilt werken aan jouw droom leven
  2. In jezelf wilt investeren en geloofd dat jij zelf het verschil moet maken
  3. Jij het liefst verbetering wilt op alle onderdelen van je leven

In dat geval zijn wij ongeveer dezelfde bloedgroep. Gaaf!

Dan zal ik je nu vertellen wat ik doe. Ik geloof dat je leven in balans moet zijn rondom verschillende levensgebieden. Ik begeleid mensen die op al deze levensgebieden de volgende stap willen behalen (carrière, gezondheid, financiën, relaties etc.). Niet stil willen staan maar continue de focus willen hebben op de volgende fase in hun leven en daar stap voor stap naar toe willen werken.

Hoe begeleid ik jou naar de volgende fase?

In al mijn producten staan verschillende levensgebieden centraal. Ik gebruik een model van 12 levensgebieden zodat we volledig zijn. Lees dit artikel als je daar meer over wilt weten. In drie stappen bouwen we dan aan jouw droom leven:

1. Jouw visie bepalen: waar wil jij naartoe?

De basis is bepalen hoe jij wilt dat jouw droom leven eruit ziet. Dit kan op één levensgebied of op allemaal tegelijk. Meestal zeg ik begin klein. Als dit de eerste keer is dat jij dit doet dan zou ik voor een levensgebied gaan. Als ik een coachee de eerste keer begeleid dan kiezen we meestal voor twee gebieden (onder begeleiding van mij kan je natuurlijk dubbel zo snel gaan 😉   ).

2. Jouw strategie bepalen: welke methode past het beste bij jou?

We bepalen daarna welke strategie het beste bij jou past om bij jou visie te komen. We maken hierbij gebruik van ‘role models’, mensen die deze of vergelijkbare doelen al bereikt hebben. 10 jaar lang heb ik de beste experts bestudeerd (en nog steeds) op ieder levensgebied. Met die kennis help ik jou om de meest effectieve strategie te bepalen.

3. Stap voor stap daar naartoe werken

Heb je een visie en een strategie dan gaan we aan de slag. Stap voor stap werken richting jouw doel. Waar nodig bijsturen maar met name: blijven uitvoeren!

Ben jij enthousiast geworden?

Twijfel je nog of we bij elkaar passen. lees dan eerst nog een aantal artikelen op mijn blog om beter inzicht te krijgen in wat ik doe en hoe ik dat doe. Als jij enthousiast geworden bent kunnen we op verschillende manieren samenwerken:

  • CoachingDe meeste intensieve vorm waarop ik met klanten werk. Maximaal 8 klanten in totaal begeleid ik naar hun droomleven
  • CursusWil jij zelf aan de slag maar wel de beste technieken op ieder levensgebied leren? Ga dan voor de cursus
  • Boek: Helemaal zelf aan de slag zonder begeleiding, koop dan mijn boek. Volg me op social media zodat je weet wanneer het boek te koop komt

In alle gevallen wens ik je heel veel succes op weg naar jouw Hawesome leven!

Bedankt voor het lezen!

Dennis