Waarom een workshop gezonde voeding? Wanneer leef je eigenlijk gezond? Of nog beter, wat is eigenlijk gezond leven? En nog belangrijker, hoe ga jij gezond leven? Dit zijn precies de vragen die beantwoord worden in een workshop voeding. En we beantwoorden niet alleen de vragen maar gaan daadwerkelijk aan de slag met jouw eigen voeding zodat jij na de workshop gezonder, fitter en energieker gaat leven!

Waarom een workshop gezonde voeding?

Er is online (en offline) heel veel te vinden over gezonde voeding. Er zijn diverse blogs, boeken, tijdschriften en cursussen te volgen rondom gezonde voeding. Het lastige is dat doordat er zoveel te vinden is over voeding we juist door de bomen het bos niet meer zien. Het helpt enorm als iemand ons in een workshop voeding een structuur geeft zodat we alles wat we daarna lezen, zien en horen kunnen plaatsen. Deelnemers aan een workshop geven heel vaak ook als feedback “nu kan ik eindelijk alle artikelen rondom voeding plaatsen, dat geeft me enorm veel rust”.

Naast de kennis en de structuur over gezonde voeding is er misschien nog wel een veel belangrijkere reden om deel te nemen aan een workshop gezonde voeding ten opzichte van een cursus of het lezen van een boek. In een workshop ga je daadwerkelijk zelf aan de slag met jouw eigen voedingspatroon. In ons dagelijkse drukke leven nemen we hier vaak zelf niet de tijd voor. Tijdens een workshop moet jij hier de tijd wel voor nemen!

Waarom een Hawesome workshop gezonde voeding?

Heb je interesse in een workshop? Vraag je dan ook eens af wat de motivatie van degene is die de workshop faciliteert:
“Ik vind voeding heel erg interessant heb er veel over gelezen en wil er graag mijn brood mee verdienen omdat mijn fulltime-baan veel te druk was.”

Of:

“Ik ben een coach in hart en nieren. Vroeger heb ik zelf enorm geworsteld met het behalen van mijn eigen doelen (onder andere op het gebied van gezonde voeding). Hierdoor ben ik zelf enorm gegroeid. Ik wil jou nu helpen om hetzelfde groeipad door te maken omdat ik weet hoe fijn het is als iemand je begeleid tijdens dit traject”

Bij Hawesome is de facilitator van een workshop een coach. Een gecertificeerd coach die weliswaar ontzettend veel van voeding af weet maar nog meer gefocust is op het begeleiden van jou op weg naar jouw doel. Je gaat naar een workshop gezonde voeding bij Hawesome, niet om de 22 aminozuren van eiwitten uit je hoofd te leren, maar om samen met een coach jouw persoonlijke doel te halen. Jouw coach geeft je de relevante kennis en handvatten die jij nodig hebt zodat jij kunt focussen op het halen van jouw doel.

Wat wordt er behandeld in een workshop voeding?

Een workshop gezonde voeding bestaat altijd uit twee belangrijke onderdelen. Wil jij een bepaald doel behalen dan is het natuurlijk cruciaal om een goede basiskennis over voeding te hebben. In de workshop voeding spenderen we daarom veel tijd aan verschillende onderwerpen over voeding:

 • Wat is nu daadwerkelijk gezonde voeding?
 • Wat moet je (niet) eten om de kans op verschillende ziektes enorm te verkleinen?
 • Hoe vaak op een dag eten is het beste?
 • Welke producten kan je het beste eten om al je macro’s en micro’s binnen te krijgen?
 • Welke supplementen heb JIJ nu echt nodig?
 • Hoe zou je voeding rondom het sporten er het beste uit kunnen zien?

Deze en alle andere vragen die jij hebt over voeding worden beantwoord in de workshop.

Op het moment dat jij een bepaald doel wil behalen is al deze kennis leuk maar volledig nutteloos als jij er niet mee aan de slag gaat. Daarom spenderen we tijdens en tussen de workshop ook tijd aan gedragsverandering. Wat ga jij nu daadwerkelijk veranderen en hoe ga je dat doen.

 • Wat is nu eigenlijk jouw doel op het gebied van gezondheid?
 • Waarom wil jij dit? En wat wil jij niet?
 • Wat voor nieuw gedrag wil jij aanleren?
 • Welk gedrag wil jij afleren?
 • Hoe ga je dit doen en hoe maak je dit makkelijk voor jezelf?

Wanneer is een workshop gezonde voeding iets voor mij?

Wil jij meer weten op het gebied van voeding en daar jouw voedingspatroon op afstemmen? Of heb jij een gewoonte waar jij permanent vanaf wil? Dan is een Hawesome workshop gezonde voeding zeker iets voor jou!

Wacht niet en stel je keuze niet verder uit. Iedere dag dat jij jouw keuze uitstelt, is een dag die ten koste gaat van je energielevel, je productiviteit en je gezondheid! Wacht niet langer en onderneem nu actie! Zorg dat wij samen aan de slag kunnen gaan met jouw doel en jouw leven voorgoed kunnen veranderen, stap voor stap, beetje bij beetje. De eerste stap is het makkelijkst: Schrijf je in en je eerste stap is al gemaakt!

Hoe kan ik deelnemen een een workshop voeding?

De Hawesome workshops ‘Gezonde Voeding’ worden gegeven in samenwerking met sportclubs in en rondom Eindhoven. Worden deze nog niet aangeboden bij jouw sportclub? Laat de eigenaar dan contact opnemen met Hawesome. Als de workshop op locatie gegeven kan worden is het vaak voor jou nog goedkoper ook!

Daarnaast worden Hawesome workshops ook gegeven op een locatie bij jou in de buurt zodat je direct kan deelnemen. Klik hier voor meer informatie over de volgende workshop.

Passen de data niet in jouw schema en wil je deelnemen aan een volgende workshop? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat jij op de hoogte gehouden wordt op het moment dat er nieuwe workshops gegeven worden.