“Samen met een coach kan jij ieder doel behalen waar je ooit van gedroomd hebt!”

Wil jij een volgende stap zetten in je carrière? Je eigen bedrijf starten of gigantisch laten groeien? Je gezondheid enorm verbeteren? Samen met een coach kan jij ieder doel waar jij ooit van gedroomd hebt beter, efficiënter en sneller bereiken dan je ooit alleen zal kunnen!

Hoe ik dat weet? Ik ben er zelf het levende bewijs van en heb diverse coachees die hetzelfde zullen zeggen!

Voor jou betekent dit dat je eindelijk die lang verwachte carrière stap kan zetten of eindelijk die stap kan zetten in je gezondheid. Wat dat echt voor jou betekent is een eerste stap op weg naar een succesvoller en gelukkiger leven!

Waarom Hawesome als coach?

Als life coach heb ik meer dan 200 boeken gelezen en meer dan 300 uur training gehad op het gebied van coaching, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik zelf uitstekende resultaten bereikt op ieder levensgebied (health, wealth, social and mission). Betekent dit dat ik ‘beter’ ben op het doel dat jij wilt behalen? Nee zeker niet. Sterker nog misschien weet ik er wel helemaal niets vanaf. De beste voetbaltrainers zijn vaak ook niet de beste voetballers. Maar ze weten wel waar ze het over hebben! En dat weet ik ook. Ik heb zowel de theorie eigen gemaakt als er zelf ontelbare keren mee gewerkt en mee geworsteld in mijn eigen leven en dit doe ik nog steeds!

Boek direct je eerste (gratis) kennismaking

Waarom ik coach geworden ben

Waarom ben ik coach geworden

Life coach vs ander coaches

life coach loopbaancoach executive coach personal coach verschil hawesome 2

Wat kan je verwachten van een coach?

We weten dat de basisbehoeften van alle mensen, ook van jou, hetzelfde zijn. De manier waarop ieder mens ze voor zichzelf invult, is uniek. Als coach leer ik begrijpen hoe jij je behoefte wilt invullen en wat daarin de uitdagingen zijn. Ik daag je uit om doelen te stellen die voor jou de juiste zijn op alle levensgebieden en hou je verantwoordelijk om de door jou voorgestelde acties ook daadwerkelijk te doen. Daar waar het lastig is vinden we een oplossing en dat wat behaald is vieren we!

Samen zorgen we ervoor dat jij levenslang leren naar een hoger niveau tilt. Stap voor stap gaan we ieder doel waar jij ooit van gedroomd hebt behalen. Je gaat doel na doel behalen en je zal zien dat na verloop van tijd je doelen zal stellen die nu volledig buiten je bereik liggen.

Met welke doelen kan een life coach mij helpen?

Zie een coach als een versneller van jezelf. Alles wat jij wil bereiken kan een coach je bij begeleiden om dat efficiënter en sneller te doen. We beginnen vaak met een specifieke vraag op één bepaald levensgebied maar al snel voegen we er vaak meer doelen aan toe. Een aantal voorbeelden:

Health & Body

  • Je wilt een bepaald fysiek doel bereiken (afvallen of aankomen)
  • Je voelt je futloos en wil meer energie hebben door de dag heen

Wealth & Finances

  • Je hebt je financiën niet onder controle en wil hier eindelijk iets mee doen
  • Je wilt een flinke stap maken op weg naar een financieel doel

Social & Relations

  • Je zit vast in een bepaalde relatie en je weet niet wat je ermee moet
  • Je wilt beter worden in netwerken en zakelijke relaties bouwen maar weet niet hoe

Mission & Career

  • Je hebt geen duidelijke missie en geen focus en weet niet hoe je die moet vinden
  • Je wilt een sprong maken in je carrière of met je onderneming maar weet niet hoe

De 12 levensgebieden!

12 levensgebieden coachtraject

“Samen met een coach kan jij ieder doel behalen waar je ooit van gedroomd hebt!”

Twijfel niet langer en boek direct!

Boek direct je eerste kennismaking

Heb jij een coach nodig?

heb ik een coach nodig hawesome

Verschil tussen coach en een therapeut

coach psycholoog therapeut

Veelgestelde vragen over coaching:

De eerste coach sessie kan face 2 face plaats vinden bij mij op locatie of online via skype. Beide is mogelijk en is afhankelijk van jouw voorkeur.

De eerste sessie is een kennismaking waarin we jouw doel/uitdaging in kaart brengen. We bespreken hoe jouw leven er nu uit ziet en bepalen vanaf daar waar jij naartoe wilt. Meestal sluiten we de eerste sessie af met een aantal opdrachten waaronder een ‘levensassessment’ op de 12 levensgebieden. In de tweede sessie definiëren we jouw doelen en vanaf dan gaan we er stap voor stap naar toe werken.

Iedereen heeft baat bij een coach! Boek nu jouw eerste coaching sessie


MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag


OchtendMiddagAvond